Prosjekter

Om TeddyTV

Teddy TV er et uavhengig produksjonsselskap for TV som spesialiserer seg på å formidle komplekse ting på forståelig og underholdende vis.

Teddy TV søker deltakere

Vil du være deltaker i et nytt kunnskapsbasert underholdningsprogram på TV?

Teddy TV lager pilot til en ny norsk konkurransedrevet reality, som setter krav både til deltakernes allmenne kunnskapsnivå, sosiale kompetanse og evne til kreativ problemløsning.

Deltagerne må være aktive på sosiale medier og ha en sporty omgangskrets for å løse utfordringene de møter i programmet.

Konkurransen utspiller seg på flere arenaer, og vi søker et knippe vidt forskjellige deltagere med forskjellig bakgrunn, livssituasjon og tilnærming til livet.

Vår drømmedeltager er et ubeskrevet blad, som har en liten ekshibisjonist i magen likevel. Du vil vinne, men takler nederlag. Du trenger ikke ligne på noen du har sett på TV tidligere, men du må ha lyst til å dele litt av deg selv, være spontan og i stand til å ta en utfordring på strak arm.

Du kan for eksempel være student eller ha en fleksibel hverdag, og bør ha mulighet til å reise med oss i noen perioder.

 Vil du være med?

Send oss noen ord om deg selv og hva du er opptatt av. Vi vil gjerne at søknaden inneholder:

•Hvordan ser en typisk uke ut for deg?

•Sivilstatus og sosialt liv?

•Viktigste sosiale medier?

•Bosituasjon?

•Utdanning og jobb?

•Hvilke mål har jeg i livet? Hvor er jeg om fem år?

 

Send søknaden på mail til castingansvarlig mona.wold@teddytv.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Oppdragsfilm

Teddy tilbyr oppdragsfilm for messer, show, eventer og møter, intern eller ekstern bruk. Tidligere kunder inkluderer Statoil, Ringnes, EXPO 2012, Matvett og NAV.

Management

Dyktige og engasjerende fagfolk som formidler solid kunnskap.

Med populærvitenskapelige TV-suksesser som «Siffer», «Folkeopplysningen», «Fylla» og «Typisk deg» har Teddy gjort fagkunnskap til underholdning i beste sendetid.

Nå kan du leie landets beste fagformidlere – kjente som ukjente – til foredrag, fagdager, eventer eller oppdragsfilm. Vi garanterer at de aldri vil oppfordre til å «gripe dagen» eller «kanalisere din indre livskraft».

management@teddytv.no

Adresse: NYDALEN ALLÉ 37A. 7.etg 0484 OSLO